Hugglehounds

Hugglehounds pruducerer ekslusivt hundelegetøj i høj kvalitet. Hugglehounds er amerikansk legetøj.

Hugglehounds er et amerikansk mærke der er kendt for sin ekstreme holdbarhed og de flotte detaljer på alt deres legetøj. Hugglehounds er designet til hunde. Tuffut Technology hedder det patenterede system som Hugglehounds er lavet i. Det giver produkterne ekstra styrke og beskytter det i forhold til almindelige plys legetøj.

Tuffut Technology Tuffet Technology er lag af forskellig typer stof, først det yderste lag. Der giver bamsen sit unikke udtryk. Derefter midterlaget, som er ekstra robust og et indvendigt lag med kraftig tæt fibermateriale. Syet med Tight standarder: Specielt udviklet, tunge tråd og op til 65% flere sting per tomme, der danner en tæt forsegling. Derudover fremstilles plysdyrene også med : X-Brace®Construction

X-Brace® Construction er måden bamsen er bygget op på - Hver arm og ben er i et stykke stof og der er knyttet og danner et "X" i maven for at sikre længere holdbarhed. Plydset i alle designs er meget unik, fløjlsagtig blød nylon mikrofiber, der har et moderne look. Indersiden af legetøjet er foret med Tuffut Technology som giver ekstra styrke.

Alle detaljer (øjne, prikker osv) er broderet for sikkerhed. Alle Hugglehounds er testet af en metaldetektor efter fremstillingen for at være sikker på der ikke er nogen omstrejfende nåle. Alt stof er testet for at være sikker på det ikke indeholder skadelige kemikalier. Alle Hugglehounds kan vaskes.

Selvfølgelig kan hunde ødelægge Hugglehounds. Man kan ikke garantere overfor hunde tænder. Men man kan jo forsøge at opmundre til at lege og ikke udføre destruktive handlinger. Hugglehounds er noget helt særligt!

199,00 DKK

Hugglehounds Long and Lovelie Fleece Mrs. Claus

Antal

115,00 DKK

Hugglehounds Lil Feller Squirrel, S

Antal

75,00 DKK

Hugglehounds Alligator Knotties

Antal

Bedst Til Hund, v./ Heidi Rasmussen, Hvejselvej 46, Bjerlev, 7300 Jelling. Tlf.: 2012 5266, Mail: KennelMinCavalier@gmail.com, CVR: 3786 1472