Om Bedst Til Hund

Her finder du et bredt og anderledes udvalg af tilbehør til din hund. Bedst Til Hund har specielt fokus på de små og mindre hunde og på dyrevelfærden. Webshoppen kører også ud til udstillinger, stævner, prøver og til private arrangementer.

Jeg er uddannet dyrepasser og har trænet hunde i mange år. Der ud over har jeg en lille kennel med cavalier king charles spaniel og med baggrund I har jeg et ønske om at finde gode sunde ting som hunden spiser - som foder, snack og godbidder, men også giftfrit legetøj og seler med ekstra god pasform. Det hele for at gøre livet bedre for din bedste ven!

På billedet ses Emona (Min Cavalier Emona), Hun er en af mine hunde og er ofte med ude når shoppen er på tur. Hun er fantastisk som demohund og fotomodel, men også til afprøvning af nye ting. Især legetøj er hun glad for at afprøve og det er ikke altid hun får lov inden hun smutter med en ny bamse. 

Du er altid velkommen med spørgsmål til de forskellige produkter. Rigtig meget af det sælges herfra bruger jeg selv til mine hunde og derfor kender jeg produkterne virkelig godt. Så spørg endelig, det samme gælder hvis der skulle være problemer med hjemmesiden.

Link til min kennel

Facebook & Instagram

Du kan selvfølge også finde Bedst Til Hund på Facebook og Instagram. Her vil du kun finde tilbud, nyheder og gode tips til hverdagen. Du er også velkommen til at dele dine oplevelser med Bedst Til Hund eller vores produkter. Når du er der inde er du også velkommen til at dele et godt billede af din skønne hund. 

Facebook  Instagram

 

Bedst Til Hund, v./ Heidi Rasmussen, Hvejselvej 46, Bjerlev, 7300 Jelling. Tlf.: 2012 5266, Mail: KennelMinCavalier@gmail.com, CVR: 3786 1472