Handelsbetingelser

Handelsbetingelser gældende for handel med:
Bedst Til Hund v/Heidi Rasmussen
Hvejselvej 46, Bjerlev, 7300 Jelling Tlf. 20125266. Mail kennelmincavalier@gmail.com

Priser:
Alle ptriser er inklussiv 25% moms.

Betaling:
Når varene skal sendes, MobilePay eller med kort
For dig som selv henter dit køb, kontant eller MobilePay.


Click & Collect:
Du har mulighed for at bestille og hente når dine vare er pakket. Du vil modtage en sms om at de er klar.
denne service er naturligvis gratis!

Levering:

Leveringi lokalområdet:
Der leveres for kun 25 kr i lokalområdet (7300+)
Det er for dig som bor i Jelling, Vonge / Kollemorten, Tørring, Givskud eller Ådal / Ildved / Sandvad kan du nu få leveret til døren

Levering med DAO:
Når bestillingen er modtaget, afsendes varen senest 1-2 dage efter. Langt de fleste gange samme dag! Fri fragt ved køb over 489kr.

Varen fremsendes med DAO, og der må påregnes en leveringstid på 1-4 dage. Det kan aftales, at varerne fremsendes på en senere tidspunkt.
Portoen fremgår af den bestilling du foretager på vores webside. Der sendes til DAO-pakkeshop. Du adviseres via din mail /telefon. Oplys hvis du har særlige ønsker ved bestilling.

PostNord
Du har mulighed for at vælge at få sendt din pakke med PostNord til deres pakkeudleveringssted. Vær opmærksom på at der ofte er problemer med levering af disse pakker!

Prisen på porto er til danske pakkeshops. Der sendes IKKE til udlandet.

For uafhentede pakker der går retur trækkes 50 - 80 kr.


Skaffevare:
Ved bestilling af varer, der hjemtages specielt til dig som kunde, beder vi om forhåndsbetaling og for evt. porto. Varen afsendes efter vores generelle leveringsbetingelser. Du modtager en mail fra os, når varen er her. Det fremgår tydeligt hvilke vare som er skaffevare. (det er mest specielle hundesenge og dækkener)

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:
a) har modtaget dine varer.
b) har modtaget den sidste vare, såfremt der er tale om varer, der er bestilt i én ordre og leveres over flere gange.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os skriftlig besked på vores mailadresse om at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk at angive fakturanummer for den forsendelse du ønsker at fortryde. Er det kun dele af varerne på fakturaen du ønsker at fortryde, skal du gøre opmærksom på hvilke varer, der fortrydes. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Du skal selv afholde udgifterne ved returneringen, og varerne skal ved afsendelse fra dig være forsvarligt emballeret.

Hydrolater og kontaminerede emner til nose work tages ikke retur!

Varer undtaget fortrydelsesretten:
1.     Varer, der er specielt hjemtaget til dig som kunde. - Skaffevare.
2.    
Hydrolater og kontaminerede emner til nose work tages ikke retur!
3.     Varer med brudt emballage som ikke kan gensælges, som fx godbidder, vådservietter osv.
4.     Varer, der har lidt unødig overlast ved afprøvning af pasform og størrelse, herunder blevet tilsmudset, fået lugtgener eller på anden vis er blevet væsentlig værdiforringet. Med andre ord: Varen kan afprøves, som hvis du prøvede varen i en fysisk butik. Såfremt varen anses for at være håndteret udover de nævnte ting, kan din fortrydelsesret kun anvendes delvist eller slet ikke.

Tilbagebetaling:
Ved brug af din fortrydelsesret, tilbagebetales det fulde købsbeløb – fratrukket eventuel værdiforringelse. Ligeledes tilbagebetaler vi de oprindelige forsendelsesudgifter. Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse efter varen er modtaget retur. Der vil dog gå op til 21 dage efter beløbet er retueret til pengene er på din konto.

Bemærk: Vi modtager ikke varer retur, sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:
Købelovens betingelser er gældende hér. Du har 2 års reklamationsret, som betyder, at du kan få ombyttet varen, refunderet købsprisen eller afslag i denne. Det afhænger af den konkrete situation. Et krav er naturligvis at manglen ikke er opstået ved forkert brug eller anden skadevoldende adfærd.

Legetøj til hunde kan som udgangspunkt gå i stykker. Det er hér vigtigt at være opmærksom på, at det legetøj man anskaffer sig hos os, anvendes til den størrelse og aldersgruppe af hunde, som legetøjet er beregnet til. Derfor refunderes legetøj ikke, med mindre der er tale om produktfejl, som kan henføres til fremstillingen hos producenten.

Reklamationen skal påpeges så hurtigt som muligt, efter manglen er konstateret. Findes reklamationen berettiget, refunderes dine rimelige forsendelsesomkostninger også. Varen returneres til vores postadresse. Ved returnering, bedes du oplyse så præcist som muligt, hvad reklamationen omhandler, således at vi kan referere videre til producenten af produktet. Varen skal tilbagesendes i forsvarlig emballage, vedlagt en kvittering for forsendelsesudgifterne, så vi kan refundere disse til dig.

Bemærk: Varer modtages ikke retur, sendt pr. efterkrav.

Personlige oplysninger:
I forbindelse med dit køb hos os, oplyser du dit navn, din adresse din mailadresse og dit tlf.nr. Dette sker for, at vi kan fremsende varerne til dig. Oplysningerne gemmes via en kopi af din faktura digitalt hos os i 5 år af regnskabspligtige årsager. Herefter slettes oplysningerne.

Oplysningerne der er angivet til os, videregives eller sælges ikke til tredjemand, og ingen personfølsomme oplysninger registreres yderligere end angivet. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi har stående om dig. Og ønsker du dem slettet kan dette ske ved henvendelse til vores mailadresse.

Klageadgang:
Vil du klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores mailadresse. Derudover har du mulighed for at klage til relevante nævn på området, såfremt der ikke kan findes en tilfredsstillende løsning på din klage.

Sidst opdateret den16.06.2023

 

 

 

Bedst Til Hund, v./ Heidi Rasmussen, Hvejselvej 46, Bjerlev, 7300 Jelling. Tlf.: 2012 5266, Mail: KennelMinCavalier@gmail.com, CVR: 3786 1472