Happy Dog

Friskhed og naturlighed fra Bayern
Bæredygtighed og direkte kontakt med vores leverandører er meget vigtigt for Happy Dog. Derfor kommer mange råvarer friske fra lokale leverandører i Wehringen i det smukke Bayern.

Den rigtige mængde kød
Kød af høj kvalitet og værdifulde animalske proteiner, er de vigtigste komponenter i vores dyrefoder. I Happy Dog´s tørfoder er andelen af kød og animalsk protein i det samlede proteinindhold op til 90%. Hos Happy Dog og Happy Cat bruger vi kød som animalske råvarer, samt organer, som hjerte og lever, da de indeholder mange vigtige næringsstoffer som vitamin A, selen og zink.

Kom godt i gang fra start
Vejen til hvalpens hjerte går bland andet gennem dens mave. Med Happy Dog´s hjerteformede kroketter, giver du din lille hvalp det den har brug for lige fra starten. Høj kvalitets hvalpefoder med kroketter, der er lette at tygge og lettere at fordøje end almindelige kroketter.

Alsidig proteinforsyning
Samme kvalitet om det er kød, fisk eller fjerkræ
Vi bruger den biologiske mangfoldighed af animalske proteinkilder til vores opskrifter. Resultatet er et særligt afbalanceret foder, rig på proteiner og aminosyrer af høj kvalitet. Med Happy Dog-produkterne udelukker du naturligvis en ensidig proteintilførsel til din hund med den daglige fodring.

Happy Dog Sensible-varianterne Africa, France, Montana og Karibik indeholder kun en let fordøjelig proteinkilde.

159,00 DKK

Supreme Mini Light Low Fat

Ubegrænset lager
Antal

169,00 DKK

Sensible Mini Neuseeland 4kg

Ubegrænset lager
Antal
Bedst Til Hund, v./ Heidi Rasmussen, Hvejselvej 46, Bjerlev, 7300 Jelling. Tlf.: 2012 5266, Mail: KennelMinCavalier@gmail.com, CVR: 3786 1472